Robbie Williams разочарован - в Лондон не го разпознават

26 юни 2024
Robbie Williams
Снимка от БГНЕС

Robbie Williams преживя разочарование тези дни по време на разходката си в британската столица. 

50-годишният певец стана известен като част от групата Take That, а след напускането на бандата направи много успешна солова кариера. От албумите му са продадени над 75 милиона копия по света. 

Въпреки цялата си звездна слава обаче, докато се разхождал в Хайд Парк в Лондон в неделя, никой от минувачите не го разпознал.

Съпругата на изпълнителя, Ayda Field, е заснела видео, в което се вижда не особено доволният Robbie, който казва "Това е доста притеснително"

"Вървим през Хайд Парк. Облечен съм изцяло в розово. Нося розови кецове. Имам и бляскави слънчеви очила и никой не ме разпознава и не ме притеснява, а аз наистина искам да го направят. През 90-те не беше така". 

Ayda снима и как Robbie се е изтегнал на тревата и казва "здрасти" на преминаващите хора, но въпреки това никой не го разпознава. 

Във вторник двойката се е разходила и по улиците на Кенсингтън, за да пробва дали там няма да има по-възторжени реакции. За да е още по-ясно кой минава по улицата върху дрехата на певеца изписано името му. И изглежда това е подействало, защото във видеото споделено от Ayda се вижда победоносният танц на Robbie Williams, след като феновете се нареждат на опашка, за да си правят селфита с него. В публикацията си в Instagram тя е написала "обратно в играта". 

Между другото, в коментарите някои почитатели на изпълнителя пишат, че са го разпознали още в парка, но са решили да не го безпокоят. Други пък казват, че много се радват за това, че той може да се разхожда спокойно по улиците, без да го тормозят тълпи от напористи фенове. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини