Sabrina Carpenter прекали с "Espresso" и започна да халюцинира

16 юли 2024
Sabrina Carpenter
Снимка от БГНЕС

Вече минаха няколко месеца от излизането на хита на Sabrina Carpenter "Espresso", но той категорично ще е един от хитовете на лято 2024 г. Сега сингълът и ободряващата напитка станаха част от нова реклама на Олимпийските игри в Париж. 

Забавното видео е заснето за американската телевизия NBC, която ще излъчва Игрите в САЩ. В него Carpenter е седнала в парижко кафене и чете вестник, а на масата пред нея има празни чашки от еспресо. 

Изглежда прекалила с кафето, певицата започва да халюцинира и да си говори с въображаема птица, на която обяснява защо се вълнува за предстоящите Олимпийски игри, които стартират на 26 юли. 

Звездата казва на птичката, че очаква с нетърпение церемонията по откриването в река Сена, завръщането на състезателката по спортна гимнастика Симон Байлс на Игрите, както и съперничеството на САЩ и Австралия в басейна.

“Никога не съм била по-развълнувана в живота си", завършва Sabrina, докато хората около нея я гледат объркано и в крайна сметка стигат до извода, че "е прекалила с еспресото". 

Рекламата е озвучена с хита на певицата "Espresso".

Заедно с новия сингъл "Please, Please, Please" двете песни са част от шестия албум на Carpenter "Short N Sweet", който ще излезе на 23 август. След премиерата певицата ще направи и турне в Северна Америка. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини