Selena Gomez: Актьорството винаги е било първата ми любов. Музиката е просто хоби.

10 септември 2024
Selena Gomez
Снимка от БГНЕС

Издаването на нова музика не е сред приоритетите на Selena Gomez в момента. 

32-годишната звезда е на корицата на новия брой на сп. Vanity Fair и в интервюто за изданието говори за новата песен, която ще издаде като част от саундтрака на предстоящия филм с нейно участие "Emilia Pérez". По думите ѝ това е единствената нова музика, която планира да представи в близко бъдеще.

Последният сингъл на Gomez беше "Love On", който излезе през февруари и достигна едва 56 място в американската класация. През 2020 г. тя издаде албума "Rare", а следващата година се появи и испаноезичната ѝ мини колекция "Revelación".
 

"Това е чувствителна тема", казва Selena пред изданието. "Актьорството винаги е било първата ми любов. Музиката беше просто хоби, което излезе извън контрол".

Gomez няма намерение да се отказва от музикалната си кариера, но на този етап няма и планове за нова музика.

"Сега тя е част от мен, затова не мисля да се отказвам. Просто все още не съм готова". 

Затова поне засега феновете ще трябва да се задоволят с предстоящата испаноезична песен на звездата “Mi Camino” от филма "Emilia Pérez", която е написана от френската певица и авторка на музика Camille с помощта на Clément Ducol. 

В същото интервю Selena Gomez направи и едно много лично признание. Тя сподели, че заради здравословните си проблеми не може да износи собствено бебе. 

“Никога не съм го казвала, но за съжаление не мога да износя собствени деца. Имам много здравословни проблеми, които ще изложат на риск и моя живот, и този на бебето. Това беше нещо, за което страдах известно време...". 

Gomez беше диагностицирана с автоимунното заболяване лупус през 2015 г. През април 2020 година тя разкри, че ѝ поставена и диагноза биполярно разстройство. 

“Сега вече се чувствам по-добре по отношение на тази тема. За мен е благословия, че има толкова много прекрасни хора, които са готови да предложат сурогатно майчинство или осиновяване, това за мен са две много важни възможности", казва Selena по въпроса с майчинството. “Това ме накара да съм изключително благодарна за всички други възможности, които съществуват за жените, които силно мечтаят да бъдат майки. Аз съм една от тях”.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини