Taylor Swift подобри рекорд на Michael Jackson

21 август 2024
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Taylor Swift отново е рекордьор. 

34-годишната певица изнесе осмото си шоу от турнето "Eras" на лондонския стадион "Уембли" във вторник, 20 август. Така тя надмина броя на вечерите, в които Michael Jackson е правил концерт на същото място по време на турнето си "Bad" през 1988 г. 

„Вие току-що ме направихте първият солов артист, който някога е свирил на "Уембли" осем пъти в едно турне“, каза Swift по време на шоуто си. „Никога, никога няма да можем да ви благодарим достатъчно за това“.

На финалния концерт от европейския етап от турнето си във вторник Swift отново посрещна специални гости на сцената - към нея се присъединиха водещият вокалист на Bleachers Jack Antonoff, с когото са големи приятели и често пишат музика заедно, и британската певица Florence Welch.

С Antonoff свириха на китари и изпълниха заедно „Death by a Thousand Cuts“ от нейния албум "Lover" и „Getaway Car“ от "Reputation". Сред множеството колаборации на двамата е хитът “Cruel Summer” и албумите ѝ "1989", "Folklore" и "Midnights", които спечелиха "Грами". Antonoff е също съавтор и продуцент на хита на Swift от 2022 г. “Anti-Hero”.
 

Welch и Swift изпълниха дуета си „Florida!!!“ от актуалния албум на американската мегазвезда "The Tortured Poets Department".

Swift ще продължи с концертите си в САЩ и Канада през следващите месеци. Финалът на турнето ще бъде във Ванкувър на 8 декември.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини