Taylor Swift се срещна с оцелели деца от нападението в Саутпорт

20 август 2024
Taylor Swift
Снимка от БГНЕС

Taylor Swift се срещна с оцелели от нападението в Саутпорт по време на един от концертите си от турнето "Eras" на стадион "Уембли" в Лондон

Майка сподели в TikTok снимки, на които звездата позира с двете ѝ дъщери зад кулисите  преди началото на шоуто. На кадрите се вижда и майката на певицата, Andrea. 

“Огромно благодаря на @Taylor Swift и нейната майка за това, че направиха най-вълшебната вечер възможна за всички нас. Благодарим за това, че дари истинско щастие  на Hope и Autumn миналата вечер и винаги 💗💗💗”, пише към серията фотографии.

@_samifoster You drew stars around my scars 💫🥹 …. The biggest thankyou to @Taylor Swift and her mum for making the most magical night possible for us all 🫶🏻 thankyou for bringing Hope & Autumn pure happiness last night & always 💗💗💗 #taylorswift #taylornation #erastour #swifties #andreaswift ♬ enchanted 1989 tour - swiftieoath

Няма потвърждение с колко от пострадалите деца от Саутпорт се е срещнала Swift, но след първото шоу на певицата в Лондон на 15 август BBC информира, че "тя се е свързала със семействата на засегнатите от нападението с нож". 

На 29 юли 17-годишен младеж нахлул в детска школа по танци по време на урок, посветен на Taylor Swift, нападнал с нож присъстващите. Три момичета на 6, 7 и 9 години загинаха. 

В деня след атаката звездата сподели шока си от случилото се в социалните мрежи и заяви, че не намира думи, за да изрази съболезнованията си към семействата на жертвите.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини