Тежка инфекция засегна зрението на Elton John

04 септември 2024
Elton John
Снимка от БГНЕС

Elton John разкри, че е получил тежка инфекция, която е засегнала зрението му. 

В съобщение в социалните мрежи емблематичният певец сподели, че през цялото лято се е „борил с тежка очна инфекция“, в резултат на която сега е „само с ограничено зрение на едното око“.

„Лекувам се, но това е изключително бавен процес и ще отнеме известно време, преди да мога отново да виждам със засегнатото око“, обясни той. 

Сър John изрази своята благодарност към „отличния екип от лекари и медицински сестри“, както и към семейството си, „които се грижиха толкова добре за мен през последните няколко седмици“.

„Прекарах лятото, възстановявайки се у дома и съм положително настроен за напредъка, който постигнах в процеса на лечението си досега“.

Това не е единственият здравословен проблем, с който британската легенда се бори тази година. Той претърпя операция за смяна на коляното през януари. Неговият съпруг David Furnish каза пред в. The ​​Sun през март, че John се „справя страхотно“, като през същия месец е планирана операция на другото му коляно.

„Докато настъпи лятото, той ще има две чисто нови наколенки“, добави Furnish.

John наскоро обяви, че документалният му филм "Elton John: Never Too Late" ще излезе на 13 декември в Disney+.

„Този ​​документален филм е толкова специално пътуване през спомените, музиката и моментите, които са оформили живота ми“, написа той в Instagram.

Преди да бъде пуснат в стрийминг платформата филмът ще има световна премиера на филмовия фестивал в Торонто, който започва тази седмица. Твърди се, че "Never Too Late" включва „невиждани досега записи от концерти“ на John от неговата 50-годишна кариера, както и „ръкописни дневници и актуални кадри на него и семейството му“.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини