The Weeknd представи първия сингъл от новия си албум

13 септември 2024
The Weeknd
Снимка от Animato Music / UMG

След като разкри заглавието и обложката на предстоящия си албум “Hurry Up Tomorrow”, The Weeknd официално пусна първия сингъл „Dancing in the Flames“, заедно с музикален видеоклип. Създадени от Anton Tammi и фотографа Erik Henrikkson, обложката на песента, клипът и рекламната фотография са заснети изцяло с нов модел телефон на известна марка.   

“Hurry Up Tomorrow” бележи кулминацията на прочутата трилогия на изпълнителя, започнала с хитовия „After Hours“ и продължила с „Dawn FM“. Очакването около последната част е огромно, тъй като тя обещава да бъде силно свидетелство за еволюцията на The Weeknd като артист. Също така ще бъде и последната под сценичния му псевдоним, защото за в бъдеще той планира вече да се представя с истинското си име Abel Tesfaye. Все още няма дата за премиерата на новия албум.

„Повече песни може и да помогнат, но какво още ми остава да кажа? Горкичкият аз в моята позлатена клетка, нали? Точно това, което някога ме направи непобедим, ме провали на световната сцена“, казва Tesfaye, цитиран от сп. Rolling 
Stone. „Появи се нова травма, която отвори шлюзовете. Очаква ме нов път. Когато днешният ден свърши, ще открия кой съм".

На 7 септември носителят на 4 награди “Грами” изнесе грандиозен концерт в Сао Пауло, който бе излъчен ексклузивно в YouTube. Хиляди фенове от цял свят се включиха, за да гледат изпълненията нa Abel и изненадващите гости Playboi Carti и Anitta. По време на шоуто освен новия си сингъл, The Weeknd изпълни и неиздаваните песни „Wake Me Up“, „Regular“ и „Runaway“.

В допълнение към завладяващото си шоу в Сао Пауло и корицата на Billboard Brazil, The Weeknd стартира и дългоочакваното си събитие “Halloween Horror Nights” в Universal Studios в четвъртък, 5 септември.  „The Weeknd: Nightmare Trilogy“ продължава до 3 ноември и надгражда дебюта му от преди две години, като предлага на посетителите единствено по рода си хорър преживяване, изпълнено с неочаквани изненади.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини