Will Smith рапира за трудностите в живота в нов сингъл

29 юни 2024
Will Smith
Снимка от БГНЕС

Will Smith се завърна с нов сингъл.

Носителят на 4 награди "Грами" не е издавал нова музика от 2017 г., когато представи песента “Get Lit”. Повече от 10 години преди това, през 2005 г., излезе последният му албум "Lost and Found". 

Този петък, 28 юни, звездата от "Лоши момчета: Всичко или нищо", зарадва феновете си с новото си музикално заглавие “You Can Make It”.

Мотивиращият сингъл е записан заедно с госпъл хора Sunday Service, станал известен с албума на Kanye West "Jesus Is King". В песента се пее за емоционалните и физическите изпитания, на които ни подлага животът, и за това, че въпреки всичко не бива да се предаваме, а да продължаваме да полагаме усилия и да вървим напред.
 
В текста има и препратка към личните проблеми на Smith, включително прословутия шамар на наградите "Оскар" през 2022 г.

“Believe me, they tried to bleed Will Smith / In the rear view I see adversity was the gift”.

При премиерата на песента в петък сутринта Smith сподели в социалните мрежи видео, в което свири инструментала на “You Can Make It” на пиано и написа:

“В някои от най-мрачните ми периоди музиката винаги е била с мен, помагала ми е да се изправя и да се подобря. Съкровеното ми желание е тази песен да направи същото за вас и да ви донесе всичката радост и светлина, които заслужавате".

В неделя рапърът и актьор ще изпълни новата си песен на живо на церемонията за връчване на наградите BET. На събитието ще пее и Lauryn Hill. 

Отделно от музиката Smith в момента се радва на стабилен успех в боксофиса с поредното продължение на филма "Лоши момчета".

Magic - Музиката, която обичаш

Новини