Zayn Malik сподели подробности за музикалното си завръщане

11 юли 2023
Zayn Malik
Снимка от YouTube screenshot

Zayn Malik сподели подробности за музикалното си завръщане. 

Бившият член на One Direction разкри, че новият му сингъл ще се казва “Love Like This” и ще бъде представен на 21-ви юли. През изминалата седмица той намекваше за предстоящия проект с публикации в социалните мрежи. 

В нова публикация в Instagram Zayn сподели видео, в което изписва със спрей заглавието на песента върху стена, докато звучи откъс от самото парче. 
 

“Love Like This” ще бъде първата нова музика на Malik от 2021 г., когато излезе албумът му "Nobody Is Listening". След това той пусна колаборация с Ingrid Michaelson (“To Begin Again”) и кавър на “Angel” на покойния Jimi Hendrix. 

Миналия месец певецът смени музикалната компания, като подписа договор с нов лейбъл. Според източник на Billboard резултатът от промяната ще бъде усетен и в музиката на изпълнителя, която ще бъде доста различна от хита му “Pillowtalk” и колаборацията с Taylor Swift, “I Don’t Wanna Live Forever”. 

Под един от тийзърите на новата песен на Zayn бившият му колега от One Direction, Liam Payne, написа: “това вече звучи като хит".

Новини